Epoxy faliórák, lakáskiegészítők

Fából és epoxy-műgyantából készült lakásdíszek

Ezek a faliórák és egyedi lakásdíszek segítenek otthonodat stílusosan díszíteni a tömörfa és az epoxy műgyanta vegyítésével. Ha a fényekkel is szeretnéd erősíteni a különleges hatást, válassz beépített világítással gyártott lakásdíszt. Gondolkodhatsz szabadon, hiszen személyre szabott, egyedi elklépzelésed megvalósítása önmagában nem jelent felárat. Ha mégis inkább készleten lévő lakásdíszeink tetszenek, néhány napon belül eljuttatjuk hozzád. 

Nézet:
Sorrend:

Stílusos faliórák tömörfából, izgalmas epoxy betétekkel

A falióra csak egy óra, amire mindenki folyton rápillant. És mivel azért van, hogy megakadjon rajta a szemünk, a legjobb választás egy minél mutatósabb falióra. Az epoxy-tömörfa faliórák a fa természeteségével és az epoxy műgyanta dekorációs élményével vonzzák a tekinteteket.

Asztaldíszek, álló díszek

Asztaldíszeinkbe akár LED fényforrást is szerelhetünk. Jellemzően 20-40 cm méretben készítjük, hogy egy komódon, médiapulton is jól mutasson. A 230V hálózati feszültséggel üzemelő fényforrás kiemeli a díszeket és sötétben hangulatvilágításként használható. Világítás nélküli daraboknál a helyiségbe beeső fények játékát élvezhetjük.

Fali tükrök

Fali tükreink markáns megjelenése, számtalan stílust megvalósíthat. A 80-150 cm méretű dísztárgyak már jelentős hatással vannak a beltér hangulatára. Jól illeszkednek a country side stílusokhoz, parasztbútorokhoz, de az olasz bútorok mellett is kiváló lakásdísz lehet.