Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELEM – EPX Design KFT – asztalx.hu webshop

Az adatvédelem oldalon található termékek formavédelmi és működési oltalommal védettek, az Európai Unió teljes területén! A másolással szemben jogi úton fellépünk!

Adatvédelmi nyilatkozat

Név: EPX Design Kft.

Székhely: 5420 Túrkeve, József Attila utca 25.

Adószám: 26734749-2-16

Ügyvezető: Vincze István

Az Ön által megadott adatokat  az EPX Design Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az EPX Design Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló  törvények teljes betartásával járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az EPX Design Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.asztalx.hu és az átirányított domainek alatt lévő oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése – kivéve a jogtulajdonos által partneri együttműködés keretében engedélyezés esetei. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az asztalainkról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Adatvédelem – EPX Design Kft – asztalx.hu webáruház – +36 (70) 4235143

Shopping Cart